Firma acreditata de Ministerul Muncii
Serviciul Extern de Prevenire si Protectie SSM - PSI
Suna-ne azi! 0722 34 60 09
Phone

Cine Suntem?

Smart Advance SRL

Serviciul Extern de Prevenire si Protectie

  Abilitati de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si suntem capabili sa gestionam orice situatie din domeniul SSM-PSI.

  Suntem o companie ce ofera servicii de prevenire si protectie în domeniul Securitatii si Sanatatii în Munca si al Situatiilor de Urgenta, servicii dedicate diminuarii sau chiar eliminarii riscurilor de producere a accidentelor de munca, bolilor profesionale, incendiilor şi a altor evenimente nedorite la locul de munca.

Care este experienta noastra

  Suntem o echipa tanara orientata spre necesitatile clientului dar si cu experienta in colaborare cu serviciile interne.

  Numarul mare de clienti cu care ne mandrim de la infiintare si pana in prezent, ne determina sa ne inbunatatim serviciile continuu astfel incat sa furnizam servicii de cea mai inalta calitate.

  Smart Advance a luat fiinta prin dorinta unei echipe care a parcurs fiecare treapta de perfectionare profesionala, plecând de la simpli lucratori desemnati si ajungând pâna la specialisti si experti ai unor servicii externe, cu numerosi parteneri în diverse domenii de activitate.

Care este misiunea noastra

  Va propunem un serviciu profesionist la preturi corecte, principalul nostru scop fiind acela de a identifica cele mai bune solutii pentru asigurarea securitatii si sanatatii lucratorilor fara a afecta procesul de munca.

Care este viziunea noastra

  Suntem siguri ca, printr-o buna formare si informare a fiecarui salariat, începând de la cel mai mic nivel si pâna la manageri, se va ajunge la o constientizare asupra importantei pe care o constituie Securitatea si Sanatatea în Munca si Serviciile de Urgenta în cadrul fiecarei companii, indiferent de domeniul de activitate al acesteia.

  Abia apoi putem discuta si implementa solutii pentru eliminarea riscurilor de accidentare si îmbolnavire profesionala, a amenzilor si a tuturor deficientelor provocate de lipsa temporara sau definitiva a fortei de munca.

  Un obiectiv principal al nostru este asigurarea calitatii serviciilor la preturi cat mai accesibile. Raportul calitate/pret sa fie unul maxim iar clientii sa fie multumiti de calitatea serviciilor prestate.

Contacteaza-ne